Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Αρβανίτης, Κώστας καθηγητής τουριστικών επιχειρήσεων
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Προπομπός (6)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (5)
Εξαντλημένο (1)
Συντελεστές
Αρβανίτης, Κώστας καθηγητής τουριστικών επιχειρήσεων (6)
Αρβανίτης, Δημητρης Κ. (3)
Κουτσιμανής, Λευτέρης (1)
Έτος έκδοσης
2007
2008
2010
2016
2021
έως
2021
2016
2010
2008
2007
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Οικονομικά και επιχειρήσεις (4)
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (3)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Θέματα
TTVC : Ξενοδοχεία, φιλοξενία και τροφοδοσία (3)
KJ : Επιχειρήσεις και διαχείριση (2)
KJM : Τεχνικές διοίκησης και διαχείρισης (2)
KNSG : Βιομηχανίες φιλοξενίας, αθλητισμού, αναψυχής και τουρισμού (2)
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (1)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (1)
WBX : Τρόφιμα και ποτά : αναψυκτικά (1)
WBXN : Τρόφιμα και ποτά: μη αλκοολούχα ποτά (1)
Είδος
Βιβλίο (6)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (6)
Αναγνωστικό κοινό
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (6)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 6
από
6
αποτελέσματα
1
από 1
Μπαρ – Οινογνωσία
Αρβανίτης, Δημητρης Κ.
||
Αρβανίτης, Κώστας καθηγητής τουριστικών επιχειρήσεων
ISBN: 978-618-5036-46-1 ||
Προπομπός
||
2021 ||
Χαρτόδετο ||
400 σελ.
Κυκλοφορεί,
€31.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Εστιατόριο: Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων
Αρβανίτης, Δημητρης Κ.
||
Αρβανίτης, Κώστας καθηγητής τουριστικών επιχειρήσεων
ISBN: 978-618-5036-06-5 ||
Προπομπός
||
2016 ||
Χαρτόδετο ||
632 σελ.
Κυκλοφορεί,
€42.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Εστιατόριο: Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων
Αρβανίτης, Δημητρης Κ.
||
Αρβανίτης, Κώστας καθηγητής τουριστικών επιχειρήσεων
ISBN: 978-618-5036-29-4 ||
Προπομπός
||
2016 ||
Χαρτόδετο ||
632 σελ.
Κυκλοφορεί,
€42.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Εστιατόριο
Οργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας
Αρβανίτης, Κώστας καθηγητής τουριστικών επιχειρήσεων
ISBN: 978-960-7860-18-7 ||
Προπομπός
||
2010 ||
Χαρτόδετο ||
270 σελ.
Κυκλοφορεί,
€20.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Μπαρ - Οινολογία
Αρβανίτης, Κώστας καθηγητής τουριστικών επιχειρήσεων
ISBN: 978-960-7860-10-1 ||
Προπομπός
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
272 σελ.
Εξαντλημένο,
€18.85 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επαγγελματική κουζίνα
Γενικές αρχές μαγειρικής: Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας
Αρβανίτης, Κώστας καθηγητής τουριστικών επιχειρήσεων
||
Κουτσιμανής, Λευτέρης
ISBN: 978-960-7860-36-1 ||
Προπομπός
||
2007 ||
Χαρτόδετο ||
340 σελ.
Κυκλοφορεί,
€25.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*