Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός: Αρβανίτης, Κώστας καθηγητής τουριστικών επιχειρήσεων
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Προπομπός (6)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (5)
Εξαντλημένο (1)
Συντελεστές
Αρβανίτης, Κώστας καθηγητής τουριστικών επιχειρήσεων (6)
Αρβανίτης, Δημητρης Κ. (3)
Κουτσιμανής, Λευτέρης (1)
Έτος έκδοσης
έως
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Οικονομικά και επιχειρήσεις (4)
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (3)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Θέματα
TTVC : Ξενοδοχεία, φιλοξενία και τροφοδοσία (3)
KJ : Επιχειρήσεις και διαχείριση (2)
KJM : Τεχνικές διοίκησης και διαχείρισης (2)
KNSG : Βιομηχανίες φιλοξενίας, αθλητισμού, αναψυχής και τουρισμού (2)
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (1)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (1)
WBX : Τρόφιμα και ποτά : αναψυκτικά (1)
WBXN : Τρόφιμα και ποτά: μη αλκοολούχα ποτά (1)
Είδος
Βιβλίο (6)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (6)
Αναγνωστικό κοινό
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (6)
 
1 - 6 από 6 αποτελέσματα
1
από 1
...
ISBN: 978-618-5036-46-1 || Προπομπός || 2021 || Χαρτόδετο || 400 σελ.
Κυκλοφορεί, €31.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Οργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας
ISBN: 978-960-7860-18-7 || Προπομπός || 2010 || Χαρτόδετο || 270 σελ.
Κυκλοφορεί, €20.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
ISBN: 978-960-7860-10-1 || Προπομπός || 2008 || Χαρτόδετο || 272 σελ.
Εξαντλημένο, €18.85 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Γενικές αρχές μαγειρικής: Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας
ISBN: 978-960-7860-36-1 || Προπομπός || 2007 || Χαρτόδετο || 340 σελ.
Κυκλοφορεί, €25.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1